Čokolatierom (nielen) na jeden deň

Blíži sa deň jej (jeho) krásnych narodenín a znovu sa objavila otázka .. „Čím potešiť svojho najbližšieho“? Áno viem, s úsmevom sa patrí odpovedať, že už blízkosť človeka je krásnym darčekom. Veď aj je, ale… čo ak by sme k blízkosti pribalili aj niečo SLADKÉ?

Napríklad taký kurz „Začíname s čokoládou“. Čo poviete, ale úprimne, nevyskočilo by vám srdiečko z hrude, ak by ste taký sladký darček dostali k sviatku?

Vďaka špičkovým školiteľom sú tie najlepšie kurzy na prácu s Belgickou čokoládou Callebaut už aj na Slovensku.

Kurz je max.pre 8 osôb, ma dĺžku 6 hodín, počas ktorých sa teoreticky a prakticky vzdeláte v práci s čokoládou. Teória podá informácie o celom procese výroby čokolády od zberu až po samotnú výrobu. Naučíte sa celý postup kryštalizácie čokolády.

V praktickej časti si samostatne vykryštalizujete čokoládu, vyrobíte prvé pralinky, odladíte prvé čokoládové lízanky, skúsite si pár jednoduchých ozdôb. Všetky svoje výtvory si môžete odniesť domov na ochutnávku.

A to nie je všetko. Ak prídete na to, že toto je ten druh relaxu, ktorý ste dlho hľadali – môžete absolvovať ďalšie, vyššie levely práce s čokoládou.

Verte mi, pralinky, dezerty a už len samotná tabuľka čokolády vždy chutí najlepšie z vlastnej dielne.

A kde sa to všetko naučíte? U tých najpovolanejších – v spoločnosti ZEUS.

Pre bližšie informácie kliknite na www.cokolady.sk

Skúste sa spýtať odborníkov. Radi vám poradia a pomôžu. A možno sa spolu stretneme o pár rokov na Festivale Káva.Čaj.Čokoláda „tradične-netradične“, kde budete prezentovať svoje vlastné čokoládové diela.

Práca s čokoládou